Gå direkt till innehåll
Marcus Fredriksson från Karlskrona kommun hör Ola berätta om vårt nya stipendium #Tillsammans.
Marcus Fredriksson från Karlskrona kommun hör Ola berätta om vårt nya stipendium #Tillsammans.

Blogginlägg -

Som vi längtar till #Tillsammans!

TILLSAMMANS FÖR FÖRSTA GÅNGEN. Tisdagskvällens Guldeken-mingel på landshövdingens residens i Karlskrona var det första IRL-eventet på väldigt länge för väldigt många. Hedersgäster var de duktiga företagare som nominerats till något av priserna som delas ut på Guldeken, Blekinges näringslivsgala 29 oktober. En nyhet för i år är stipendiet #Tillsammans som vi på Visit Blekinge får nöjet att dela ut till en aktör inom besöksnäringen.

SAMARBETE OCH 360-HÅLLBARHET. Med #Tillsammans vill vi uppmuntra till samarbete och nätverkande aktörerna emellan och belöna de som ser hållbarhet som en självklarhet i modernt företagande. Och då menar vi "360-hållbarhet" i ekologisk, ekonomisk och social aspekt. Flexibilitet och framåttänk vägs också in. Och det är då inte ont om kandidater här hos oss! Stipendiet är på 25 000 kr.

ÅH VAD DET KÄNNS BRA! Det är något visst med premiärer och vi ser väldigt mycket fram emot att snart få dela ut #Tillsammansstipendiet till den allra första vinnaren. Det känns så bra att få ge Blekinges besöksnäringsföretagare en extra puff och den uppmärksamhet de förtjänar. Vi är mäkta imponerade över alla som gett järnet och visat på enorm vilja och utvecklingslust under de här speciella åren. Med CoTourismprojektet som just dragit igång på allvar, får besöksnäringens entreprenörer stöd och verktyg till att bygga vidare på idéerna och ta vara på lusten att bli starkare än någonsin förr. Och intresset bland aktörerna är stort. Det ser ljust ut för Blekinge och det älskar vi förstås!

Nu får det gärna bli 29 oktober meddetsamma så att vi får presentera världshistoriens första vinnare av #Tillsammans. Och gå på gala ... det var inte igår!

Relaterade länkar

Kategorier

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445