Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Barnens Gård - en sommardag i Blekinge!

Masken, Ankan & Bubblan

För de yngsta finns det lika spännande alternativ i lite mindre format. Vattenrutschlekar- och kanor som heter Masken och Ankan och du kan även prova Bubblan som är en roligt hoppbubbla i vattnet.

Solön

Mitt i vattenlandet ligger solön, där kan du som förälder och vuxen sitta och njuta en stund samtidigt som du har uppsikt över dina barn. en skön oas att ta igen dig på.

Åk hölass & klappa djur

På gården finns små söta djur, de har en viktig roll på Barnens Gård. Klappa, mata och ta hand om getter, höns, kaniner och grisar tillsammans med djurskötarna på gården. Vill du ha en riktigt mysig upplevelse av livet på landet så ta en tur med hölasset och hälsa på korna i hagen. Inte nog med det, du kan kasta prick i ett dasshål, hihi! Bonden kör flera rundor varje dag och hölassturen avslutas alltid med en "bonnasväng", du kommer kikna av skratt.


Ännu mer roligt att göra

  • Rida en sväng på ponnyhäst
  • Fantasifulla klätterställningar
  • Gigantisk hoppborg
  • Trampoliner
  • Köra minitraktor
  • Köra elbilar på en bana med minibondgårdar, stall och bensinstationer.

Någon bil föreställer en traktor med släp fyllt med grönsaker, en lastbil med bulksläp, en mjölkbil och andra spännande fordon för småbönder.


Labyrinten & kuddkrig

Villa bort dig på Barnens Gård, vem når mitten och vem kommer först ut igen? Tävla eller bara ha kul, lek är bland det bästa som finns!

Kasta ägg

Bli bäst på att kasta ägg och ta chansen att utmana en kompis i kuddkrig. Du bara måste prova klätterbanan, balansera och ta dig fram på stockar med hjälp av rep på 1 - 2 meters höjd. Faller du ner, då finns en stor mjuk och skön madrass som tar emot dig. Leken börjar nu, inte nudda mark!

Tips!

Köper du All Inclusive-biljetter får du fri saft och kaffe hela dagen, valfri glass och lunch. Du kan till och med baka din egen pizza, det brukar bli jättegott. Rekommenderas!

Välkommen till Blekinge!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445