Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kick-off med nytt initiativ - Speedconnect!

Årets första träff för Blekinges besöksnäring äger rum på Eriksberg Vilt & Natur tisdagen den 2 februari 08.15-14.00. Dagen innehåller ett nytt spännande moment - Speedconnect! Fokus ligger på mötet med nya och gamla kolleger för att se affärsmöjligheter och känna glädje och stolthet över att utveckla Blekinge. Medarrangör denna dag är Visita Södra och Svenskt Näringsliv.

Ett nytt verksamhetsår 2016 har startat för för marknadsbolaget VisitBlekinge AB svb. Det betyder att verksamheten har varit igång i drygt 11 månader och skall nu ta mer fart.

VisitBlekinge AB svb:s främsta uppgift är att samordna marknadsföringen för sina medlemmar att nå Blekinges närmarknader och våra prioriterade målmarknader Polen, Danmark, Tyskland och Holland. Under 2016 kommer det arbetet intensifieras och vi ser att det i vår uppgift också ingår att erbjuda våra medlemmar bra och effektiva sätt att nå våra marknader och öka försäljningen.

Blekinge besöksnärings första träff 2016 den 2 februari hålls på Eriksberg Vilt & Natur. Dagen innehåller vad vi vill, hur vi kan hjälpa till att nå våra målmarknader, vilka förmåner våra medlemmar får, hur våra kommungrannar har gjort för att nå framgång och hur vi tillsammans kan öka våra inkomster.

Dagen innehåller bland annat:

- Ordförande i VisitBlekinge AB svb inleder, Ola Söderdahl

- VisitBlekinge AB svb nu och i framtiden, Leif Wictorén VD VisitBlekinge AB svb och Region Blekinge

- Vad är på gång? Claes Sandvig, Visita Södra och Carina Centrén, Svenskt Näringsliv

- More than sport - Vad kan du tjäna på evenemang, Karin Ekebjär, Regionförbundet Kalmar

- Speed Connect

Vi ser fram emot en givande dag tillsammans med besöksnäringen!

VisitBlekinge AB svb, Visita Södra & Svenskt Näringsliv

Ämnen

Kategorier

Regioner


Visit Blekinge AB ägs av den ideella föreningen Visit Blekinge som just nu har ungefär 100 medlemmar både från det offentliga Blekinge och från näringslivet. Bolaget är ett så kallat svb-bolag, ett aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning, vilket innebär att om bolaget uppvisar vinst ska den investeras i verksamheten. Målet är att besöksnäringen ska fördubblas i omsättning till 4 miljarder år 2020.

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445