Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Visit Blekinge rekryterar nu en marknadsinriktad VD

Besöksnäringen i Blekinge omsätter cirka 2 miljarder kronor. Vår vision är att fördubbla den siffran till 2020. Visit Blekinge AB svb är ett aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning. Visit Blekinge AB ägs av den ideella föreningen VisitBlekinge ideell förening som har som enda uppgift att äga aktiebolaget genom ett ägardirektiv.

Upplysningar om tjänsten lämnas av ordföranden i AB:s styrelse, Ola Söderdahl på ola@visitblekinge.se. I denna rekrytering samarbetar vi i utvalda delar av processen med Högström & Co Management AB. Din ansökan, sänder du senast den 20 december 2015 via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval därför ber vi dig att skicka din ansökan så snart möjligt.

För mer information och hur du ansöker, se bifogad fil.

Välkommen med din ansökan!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Visit Blekinge AB ägs av den ideella föreningen Visit Blekinge som just nu har ungefär 80 medlemmar både från det offentliga Blekinge och från näringslivet. Bolaget är ett så kallat svb-bolag, ett aktiebolag med särskild vinstutdelningsbegränsning, vilket innebär att om bolaget uppvisar vinst ska den investeras i verksamheten. Målet är att besöksnäringen ska fördubblas i omsättning till 4 miljarder år 2020.

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445