Gå direkt till innehåll
Destinationsutvecklare sökes
Destinationsutvecklare sökes

Nyhet -

Destinationsutvecklare sökes till Visit Blekinge AB

Vill du vara en av dem som lyfter Blekinge till nya höjder? Vi har fått ett nytt spännande uppdrag! I samband med nya ägare kommer vi på Visit Blekinge få ansvar för destinationsutvecklingen i samarbete med Region Blekinge.

Arbetsuppgifter

Som destinationsutvecklare kompetensutvecklar du aktörer inom besöksnäringen och ansvar för affärsutveckling, paketering och sälj genom utbildning, konsultation samt tjänsteförsäljning. I uppdraget ligger drift och utveckling av nya processer inom exempelvis produktutveckling, tematiskt arbete och samarbeten samt deltagande i nätverk, projekt och organisationer. Du samverkar med Region Blekinge vid skapandet av omvärldsanalys och statistik. Gemensamt med Region Blekinge är du en part i nätverket BI-Syd liksom projektpartner/genomförande organisation i EU-projekt.

Vem är du?

Vi på Visit Blekinge är team players med individuella kompetenser som gillar att interagera med varandra för att göra saker så bra som möjligt tillsammans. Vi sätter stort värde på att du är en positiv och glad person som gillar att samarbeta men också har ett eget driv. Du har relevant utbildning och framför allt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du talar svenska och engelska.

Låter det spännande?! Vi ser fram emot din ansökan!

Placering: Karlshamn, med möjlighet till en del hemarbete.

Heltid:tills vidare

Start: omgående

Ansök eller ställ frågor till: jobb@visitblekinge.se senast 30/6.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445