Gå direkt till innehåll
Få en förhandstitt på årets erbjudanden från Blekinges drivna besöksnäring - Över 60 anmälda till kick-offen idag
Få en förhandstitt på årets erbjudanden från Blekinges drivna besöksnäring - Över 60 anmälda till kick-offen idag

Pressmeddelande -

Pressinbjudan idag: Här är företagen som sätter Blekinge på kartan i sommar

Idag är det dags att träffa företagen som sätter Blekinge på kartan i sommar! Över 60 deltagare från den privata och offentliga besöksnäringen möts på Björketorps gård i Ronneby för att prata om årets höjdpunkter och hur vi tillsammans skapar en ännu starkare besöksdestination.

2021 var ett historiskt starkt år för Blekinges besöksnäring tack vare företagens driv, hårda jobb och förmåga att ställa om. Visit Blekinges val att under pandemin fokusera stenhårt på marknadsföring mot en nationell målgrupp bidrog också till resultaten. Prognosen ser god ut även för 2022 men det krävs fortsatta aktiva satsningar och medvetna val från hela näringen. Och satsas gör det verkligen!

Välkommen till årets kick-off inför högsäsongen för Blekinges besöksnäring! Över 60 företagare och branschkollegor från den offentliga sektorn möts för att prata om satsningar, utmaningar och hur vi tillsammans samverkar och utvecklas. I en utställningsdel delar deltagarna med sig av eget material och tar del av andras. I talarprogrammet finns bl. a. Blekingetrafiken, ARK56, Lantbrukarnas riksförbund och Visit Blekinge – alla på plats för att berätta om rykande färska samarbeten och kampanjer. Eventet arrangeras genom ERUF-projektet CoTourism som stöttar Blekinges besöksnäring i pandemin.

Tid: Idag 3 maj kl. 10-13 (inkl. lunch)
Plats: Björketorps gård, Björketorpsvägen 17, 372 95 Johannishus
Kontaktperson: Lotta Johansson, projektledare för CoTourism, Visit Blekinge
0735-797988
lotta@visitblekinge.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Visit Blekinge AB(svb) ägs av Region Blekinge och länets kommuner. Vårt uppdrag är, att i nära samverkan med näringslivet, ägarna och andra offentliga intressenter, skapa optimala förutsättningar för utveckling i regionen – inte bara av besöksnäringen utan också av inflyttning, talangattraktion och etableringar.

Bolaget har både det nationella och internationella marknadsuppdraget att öka Blekinges konkurrenskraft med effektiv och bred marknadsföring som stärker varumärket Blekinge. Vi står för insatser och aktiviteter som ska öka antalet besökare enligt de mål som tagits fram i strategin för besöksnäringen och i den regionala utvecklingsstrategin. Oavsett kommunikationskanal och anpassningar för våra målgrupper, handlar alla Visit Blekinges insatser om att fler ska upptäcka och välja Blekinge.

Kontakter

Fredrik Jenfjord

Fredrik Jenfjord

Presskontakt VD/CEO +46702875445

Relaterat innehåll